Κάθισμα Αυτοκινήτου 4xG Plus Isofix 360° 0-36kg Beige Carello

155,00

Περιγραφή

Σε αντίθεση με όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου isofix 0-36 κιλά το ανανεωμένο 4xG plus προσαρμόζει το μέγεθός του και στο πλάτος όχι μόνο στο ύψος προσφέροντας επιπλέον άνεση στο παιδί κατά την ανάπτυξή του. Αυτή η 3D προσαρμογή του σε συνδυασμό με τα μαλακά υφάσματα που αναπνέουν και την ποιότητα κατασκευής προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας ! Έγκριση ECE R44 / 04

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία 0/1/2/3.

Κατάλληλο από νεογέννητο έως 36 κιλά. (περίπου 12 ετών)

Περιστροφή 360 μοίρες.

4 θέσεις ανάκλισης

Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος.

Ρυθμιζόμενο πλάτος καθίσματος.

Μαξιλάρι μειωτήρας για επιπλέον προστασία του νεογέννητου.

Ιμάντες πρόσδεσης 5 σημείων.

Σύστημα Isofix με Top teather.

Πλευρική προστασία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 0-13kg
Το κάθισμα σε αυτή την ομάδα (0-13kg), πρέπει να τοποθετείται με φορά αντίθετη της κίνησης του αυτοκινήτου και πρέπει να απενεργοποιούνται οι αερόσακοι όπου υπάρχουν.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 9-36kg
Όταν το παιδί γίνει 9 κιλά, (επειδή η ανάπτυξη του κάθε παιδιού διαφέρει καλύτερα να πάρετε την βεβαίωση του παιδίατρου) μπορείτε να τοποθετήσετε το κάθισμα με τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου, ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού μέχρι την ηλικία των 4 ετών περίπου (9-18 Kg). Το παιδί συγκρατείται με ζώνη 5 σημείων.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 18-36kg
Σε αυτή την ομάδα, το κάθισμα τοποθετείται με τη χρήση των συνδέσμων Isofix και της ζώνης 3 σημείων του αυτοκινήτου. Το παιδί συγκρατείται με τη ζώνη 3 σημείων του καθίσματος του αυτοκινήτου.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαθεσιμότητα

Κατασκευαστής

Χρώμα


Εγγραφή στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα μας και προσφορές.