Κάθισμα Αυτοκινήτου BeSafe iZi Turn B i-Size, Sea Green Melange – 2001-11009873-SGM

BeSafe

769,00

Παράδοση έως 30 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 2001-11009873-SGM Κατηγορία:

Η θέση του καθίσματος αυτού περιστρέφεται 360° και σας επιτρέπει να βάλετε και να βγάλετε το παιδί σας από το κάθισμα από οποιαδήποτε μεριά. Το iZi Turn i-Size σας προσφέρει υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας, ευκολίας και προσαρμογής ανάλογα με την ηλικία του παιδιού ενώ το μαξιλαράκι Two-Fit Cushion™ δίνει επιπλέον άνεση και σταθερότητα. Κατάλληλο από νεογέννητο χάρη στο πατενταρισμένο ένθετο μωρού Baby-Secure Swivel, το οποίο δεν επιτρέπει στο κάθισμα να γυρίσει προς τα εμπρός. Το ένθετο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ύψος παιδιού 40-87εκ.

Διαθέτει διπλό επίπεδο ασφάλειας για τα παιδιά χάρη στην ενσωματωμένη προστασία από τις πλάγιες προσκρούσεις (SIP) πάνω στο σκελετό του καθίσματος και στο μαλακό και προστατευτικό στήριγμα κεφαλής με το καινοτόμο Dynamic Force Absorber™. Διαθέτει μαγνητικούς Βοηθούς Ζώνης (Magnetic Belt Assistants™) που διευκολύνουν να βάζετε και να βγάζετε το παιδί εύκολα, κλίσεις που προσαρμόζονται ακόμα και μετά την εγκατάσταση, οπτικές και ακουστικές ενδείξεις εγκατάστασης ενώ προσαρμόζετε το στήριγμα της κεφαλής και των ζωνών με μια κίνηση.

Έγκριση: UN R129 (i-Size)
Ύψος παιδιού: Rear facing 40–105 εκ. / Forward facing χωρίς το Baby Shell 88-105 εκ. / Rear facing με το Baby Shell 40-87εκ. / Rear facing χωρίς το Baby Shell 61-105εκ
Μέγιστο βάρος: 18 κιλά
Ηλικία: Περίπου Νεογέννητο – 4 ετών (Disclaimer)
Κατεύθυνση: Ανάποδα ή μπροστά
Εγκατάσταση: ISOfix
Βάρος καθίσματος: 15 κιλά
Διαστάσεις: 44 x 73 x 50 εκ. (με το στήριγμα κεφαλής στη χαμηλότερη θέση)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 7 kg
Διαθεσιμότητα

Κατασκευαστής


Εγγραφή στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα μας και προσφορές.