Κάθισμα Αυτοκινήτου BeSafe iZi Flex S FIX Fresh Black Cab – 2001-11007218-FBC

BeSafe

269,00

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 2001-11007218-FBC Κατηγορία:

Συνδυάζει ασφάλεια και άνεση! Α’ βραβείο καινοτομίας Kind + Jugend στη κατηγορία Traveling Kids Το BeSafe iZi Flex FIX i-Size είναι το πρώτο κάθισμα αυτής της κατηγορίας που συμμορφώνεται με τις νέες αυστηρές προδιαγραφές του προτύπου UN R129-02 (i-Size φάση 2) και διαθέτει μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στην ασφάλεια και την άνεση. Διαθέτει οδηγό με κούμπωμα ανάμεσα στα πόδια, ώστε το οριζόντιο τμήμα της ζώνης να παραμένει στο ισχίο και να αποτρέπει το φαινόμενο του υποβρυχίου και την ενδεχόμενη πίεση των οργάνων στην κοιλιακή χώρα.

Στο διαγώνιο τμήμα της ζώνης τοποθετείται το PAD+ που έχει σχεδιαστεί για την προστασία του αυχένα καθώς σε ενδεχόμενη μετωπική πρόσκρουση μειώνει τη διαδρομή του κρανίου ενώ επίσης λειτουργεί και ως μαξιλάρι προστασίας του θώρακα. Διαθέτει αποσπώμενο εξάρτημα SIP+ για ακόμα πιο ενισχυμένη πλευρική προστασία. Το προσκέφαλο έχει υλικό EPS για καλύτερη προστασία του κεφαλιού. Το κάθισμα δεν έχει υποβραχιόνια, ώστε να αποφεύγεται η εσφαλμένη χρήση, καθώς είναι αδύνατη η (λανθασμένη) τοποθέτηση της ζώνης πάνω από τα υποβραχιόνια. Με ευέλικτο σύστημα πλάγιας προστασίας καθώς τα πλαϊνά “φτερά” του καθίσματος είναι αποσπώμενα.

Σε περίπτωση ανάγκης μεταφοράς 3 παιδικών καθισμάτων ή 2 καθισμάτων και ενός ενήλικα, μπορεί να αποσπαστεί το “φτερό” της εσωτερικής πλευράς ώστε να χωρέσουν όλοι. Το πλάτος του μεσαίου καθίσματος χωρίς τα “φτερά” είναι μόλις 44 εκ. ενώ ταυτόχρονα ο χώρος για το παιδί είναι υπεραρκετός.

To προσκέφαλο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να βλέπει έξω και ταυτόχρονα να έχει μια καλή υποστήριξη όταν αποκοιμηθεί. Το ύψος μπορεί να προσαρμοστεί και από τις δύο πλευρές όσο το παιδί κάθεται στο κάθισμα. Προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού ενώ το PAD + κάνει πιο μαλακή τη ζώνη του αυτοκινήτου. Έχει και ενσωματωμένο χερούλι για εύκολη μεταφορά.

Έγκριση κατά το πρότυπο: ECE R44-04
Βάρος παιδιού: 15-36 κιλά
Ηλικία: 4-12 ετών περίπου
Βάρος καθίσματος: 7 κιλά
Πλάτος καθίσματος χωρίς SIP: 44 εκ.
Εγκατάσταση: Ζώνη αυτοκινήτου 3 σημείων ή με σύστημα ISOFIX σε συνδυασμό με τη ζώνη αυτοκινήτου 3 σημείων
Διαστάσεις: Μ x Β x Υ: 42 x 52 x 64 εκ.
Ύψος καθίσματος, στη ψηλότερη θέση: 82 εκ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 7 kg
Διαθεσιμότητα

Χρώμα

Κατασκευαστής


Εγγραφή στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα μας και προσφορές.