Μαξιλάρι Θηλασμού Διδύμων Λευκό Lactimi

98,00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: BR76352_1 Κατηγορία:

Μαξιλάρι Θηλασμού Διδύμων Λευκό lactimi

Εργονομικό μαξιλάρι θηλασμού με πλάτη, σταθερό δέσιμο, προσαρμόσιμο μέγεθος και επίπεδη επιφάνεια. Η χρήση του στηρίζει τη σωστή στάση σώματος της μητέρας και του μωρού και βοηθάει στην επιτυχία του θηλασμού καθώς και την αποφυγή των πληγωμένων θηλών. Το μεγάλο μέγεθος και η συμπαγής επιφάνεια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν το τάΐσμα 2 μωρών ταυτόχρονα. Εκτός απο τον σκοπό του θηλάσματος χρησιμεύει και για τάΐσμα με μπουκάλι.

Το μεγάλο μέγεθος και η συμπαγής επιφάνεια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν το τάΐσμα 2 μωρών ταυτόχρονα. Εκτός απο τον σκοπό του θηλάσματος χρησιμεύει και για τάΐσμα με μπουκάλι.

Σχεδιασμένο με τη βοήθεια παιδιάτρου, φυσιοθεραπευτή και  σύμφωνα με τις επίσημες Παιδιατρικές Κατευθυντήριες Οδηγίες του Υπουγείου Υγείας, το μαξιλάρι lactimi είναι το μόνο μαξιλάρι θηλασμού ειδικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη θέση του μωρού καθώς παράλληλα υποστηρίζει εργονομικά το σώμα της μητέρας στην απαιτητική περίοδο θηλασμού που το χρειάζεται περισσότερο

Δέσιμο: Προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και έχει ασφαλή μηχανισμό που ανοίγει και κλείνει. Τα σταθερό δέσιμο συμβάλλει στη σωστή στάση θηλασμού και την αποφυγή των πληγωμένων θηλών αφού το μαξιλάρι δεν μετακινείται.

Επιφάνεια: Επίπεδη επιφάνεια που βελτιστοποιεί την στάση του θηλασμού παρέχοντας μία σταθερη επιφάνεια που δεν βουλιάζει.

Επιπρόσθετο μαξιλάρι πλάτης: Βοηθάει στην εργονομία του θηλασμού και προλαμβάνει τους πόνους στην μέση και τον αυχένα. Είναι αποσπώμενο.


Εγγραφή στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα μας και προσφορές.