Τρόποι Πληρωμής

  • Μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
  • Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, από το Κατάστημα Στοργή.
  • Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce.

Παραλαβή από το Κατάστημα Στοργή

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα βρεφικών Στοργή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να μας επισκεφθείτε για να γνωρίσετε τον χώρο μας, όλα τα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και πολλά περισσότερα!

Αποστολές Παραγγελιών – Μη ογκώδη προϊόντα

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier.

Παράδοση στον χώρο σας

Ο προεπιλεγμένος τρόπος είναι η παράδοση στον χώρο σας. Το κόστος παράδοσης για παραγγελίες κάτω των 40€ είναι 3€, ενώ για τις παραγγελίες συνολικής αξίας 40€ και άνω, το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα, τα οποία αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία με κόστος ανάλογο του όγκου και των κιλών.

Αποστολές Παραγγελιών – Ογκώδη Προϊόντα

Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία με κόστος ανάλογο του όγκου και των κιλών. Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν ογκώδη προϊόντα, αν το συνολικό βάρος είναι κάτω από 50kg το κόστος είναι 15€, ενώ για βάρος ίσο ή μεγαλύτερο από 50kg το κόστος είναι 30€. Επίσης, σε περίπτωση που διαμένετε σε απομακρυσμένη περιοχή ή χωριό και όχι σε μεγάλη πόλη είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την μεταφορική για τον τρόπο τελικής παραλαβής.

Πιο συγκεκριμένα:
Για την ηπειρωτική Ελλάδα ισχύει: Αποστολή με Μεταφορική και παράδοση στο πεζοδρόμιο.
Για τα νησιά: Αποστολή με Μεταφορική και παράδοση στην έδρα της μεταφορικής.

Χρόνοι Παράδοσης Παραγγελιών – Ετοιμοπαράδοτα Προϊόντα

Μέλημά μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη παράδοση των προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης μεταβάλλεται ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξετε να λάβετε την παραγγελία. Πιο συγκεκριμένα:

Παράδοση στον χώρο σας μέσω ΕΛΤΑ Courier

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας κυμαίνεται στις 2-5 εργάσιμες μέρες.

Παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας

Ο χρόνος παράδοσης σε αυτή την περίπτωση κυμαίνεται στις 2-5 εργάσιμες μέρες.

Οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα

Η εξόφληση παραγγελιών που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία αποδεικνύεται μόνο από καταθετήριο στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η απόδειξη ταμειακής μηχανής που συνοδεύει το προϊόν σε αποστολή, δεν αποτελεί αποδεικτικό πληρωμής.


Εγγραφή στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα μας και προσφορές.