Τρόποι Πληρωμής

  • Μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
  • Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, από το Κατάστημα Στοργή.
  • Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce.

Παραλαβή από το Κατάστημα Στοργή

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα βρεφικών Στοργή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να μας επισκεφθείτε για να γνωρίσετε τον χώρο μας, όλα τα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και πολλά περισσότερα!

Αποστολές

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της ΕΛΤΑ . Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά από το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.  Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 50€ είναι 5€, ενώ για τις παραγγελίες άνω των 50€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν. Εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα, τα οποία αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία με κόστος ανάλογο του όγκου και των κιλών.

Οι παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα

Η εξόφληση παραγγελιών που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία αποδεικνύεται μόνο από καταθετήριο στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η απόδειξη ταμειακής μηχανής που συνοδεύει το προϊόν σε αποστολή, δεν αποτελεί αποδεικτικό πληρωμής.

Εγγραφή στο newsletter

Για να μαθαίνετε πρώτοι νέα μας και προσφορές.